Online tools

Wij werken samen met meerder online tools

Tellow

Bron Online – uw online administratie

Tellow boekhouden is ontwikkelt door en voor zzp’ers en is dé nieuwe manier om uw financiële administratie inzichtelijker te maken.

Tellow automatiseert uw boekhouding en btw-aangifte. Uw administratie wordt gekoppeld aan uw betaalrekening. Voortaan heeft u op één plek real-time inzicht in uw financiën. U hoeft dus niet steeds te wisselen tussen uw rekening en boekhoudpakket voor inzicht in uw financiële status.

Handig, want zo weet u precies wat u kunt uitgeven en wat er is verdiend.

Factuursturen.nl

Bron Online – uw online administratie

FactuurSturen.nl zorgt sinds 2008 ervoor dat u de facturatie en basisadministratie in no-time kunt doen, zodat u meer tijd heeft voor leukere dingen.

Door een live koppeling met Exact Online zijn wij als boekhouder 24/7 op de hoogte van uw financiële administratie. Dit is volgens Bron Online dé beste keuze voor een startende ondernemer.

Exact Online

Bron Online – uw online administratie

Bron Online Administratie maakt intern gebruik van Exact Online. Dit betekend niet dat dit dé software is voor elke ondernemer. Naast Exact Online kan er ook gekozen worden voor een ander boekhoudprogramma zoals Yuki, Moneybird en MoneyMonk.

Met Exact Online heeft u alles wat u nodig heeft in één geïntegreerd online pakket. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor uw branche. Al ruim 400.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online.

Bron Online. Dé sparringspartner met veel mogelijkheden.

Bron Online – uw online administratie

Tegenwoordig zijn er veel boekhoudprogramma’s op de markt voor ondernemers. Maar welke past het beste bij jou? Bron Online kan jou als ondernemer helpen om de juiste keuze te maken.

Wij hebben ervaring met meerdere programma’s zodat we jou kunnen voorzien van relevante informatie. We vergelijken samen met jou bijvoorbeeld de prijs, gebruiksvriendelijkheid en koppelingen.

Super fijn, maar wat kost dit dan? Helemaal niks! Wij adviseren jou graag om uiteindelijk de beste keuze te maken.

Door deze keuze samen met ons te maken, bespaar je tijd en uiteindelijk veel onnodige kosten. Hierdoor houd je meer tijd over om te doen waar jij als ondernemer goed in bent.