Wij werken met Tellow

Dé boekhoud-app voor zzp'ers

Tellow. Dé boekhoud app speciaal voor zzp’ers

Bron Online – uw online administratie

Tellow boekhouden is ontwikkeld door en voor zzp’ers en is dé nieuwe manier om jouw financiële administratie inzichtelijker te maken.

Tellow automatiseert je boekhouding en btw-aangifte. Je administratie wordt gekoppeld aan je betaalrekening. Voortaan heb je op één plek real-time inzicht in je financiën. Je hoeft dus niet steeds te wisselen tussen je rekening en boekhoudpakket voor inzicht in je financiële status.

Handig, want zo weet je precies wat je kunt uitgeven en wat er is verdiend.

Je krijgt hierdoor meer grip op je financiën en bovendien scheelt het jou als ondernemer veel tijd. Zo kun jij je focussen op wat je écht leuk vindt: ondernemen!

Bye bonnetjes, jij maakt een foto en Tellow doet de rest

Bron Online – uw online administratie

Geen last meer van een berg bonnen en nooit meer bonnetjes kwijt dankzij de Tellow app!

Tellow is gekoppeld aan je zakelijke rekening en daardoor ziet de app wat jij betaalt of ontvangt. Heb je bijvoorbeeld getankt? Dan ontvang je een melding op je telefoon met de vraag om de bon te scannen. Jij maakt een foto en Tellow doet de rest.

Je bespaart niet alleen tijd doordat je geen prijs, btw-tarief en datum meer hoeft over te tikken, Tellow zet de bon ook onder autokosten in je administratie. Bovendien krijg je ook inzicht in je uitgaven in iedere categorie. Zo zie je bijvoorbeeld gemakkelijk hoeveel autokosten je hebt.

Staat er ook iets op de bon dat een privé uitgave was, dan markeer je dat eenvoudig met je vinger. Tellow weet dan wat er door hun zakelijk geboekt moet worden en wat niet. Zo splits je zelf heel handig je zakelijke en privé kosten.

Het is nooit meer een verrassing hoeveel btw je mag afdragen of terugkrijgt. Tellow helpt je om de administratie compleet te maken voor de belastingdienst.

Facturen die je per mail hebt ontvangen, zoals je telefoonrekening, kun je vervolgens uploaden via de web-versie. Alle bonnen en facturen worden opgeslagen en zijn overzichtelijk terug te vinden.

Bron Online – Bonnen scannen

Daarom vinden we dat iedereen in staat moet zijn om het zzp’en uit te proberen.

Bron Online – altijd en overal het overzicht

Altijd en overal factureren, nooit meer betalingen mislopen

Bron Online – uw online administratie

Met Tellow maak en verstuur je eenvoudig een factuur vanuit de app of je laptop. Inclusief je eigen bedrijfslogo, lettertype en indeling.

Ook terwijl je onderweg bent. Zo gebruik je verloren momenten efficiënt.

Tellow houdt hierbij rekening met eisen die gesteld zijn aan facturen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende btw-tarieven, zoals verlegd, vrijgesteld, binnen of buiten de EU. Je kunt tevens een kortingspercentage invoegen.

Ook helpt Tellow om het overzicht te behouden. Is een factuur betaald door je klant? Tellow laat het je weten. Is de uiterste betaaldatum verstreken? Tellow zet een herinnering klaar om te verzenden.

Altijd op basis van real-time informatie.

Meer informatie ontvangen?

Weet hoeveel je echt hebt

Bron Online – uw online administratie

Als zzp-er wil je snel zien hoe je er financieel voor staat.

Doordat Tellow gekoppeld is aan je bankrekening, weten wij wanneer we je acties moeten sturen. Niet na elk kwartaal een hele berg werk, want dát doe je dus tussendoor. Hoef je daar niet meer tegenop te kijken.

Dankzij die koppeling geeft Tellow real-time inzicht in je financiële administratie. Snel en overzichtelijk!

Naast het actuele banksaldo en bijbehorende transacties toont Tellow ook de belangrijkste openstaande bedragen. Zo zie je meteen wat je nog van je opdrachtgevers moet ontvangen en wat je nog aan leveranciers moet betalen.

Ook de BTW wordt keurig bijgehouden. Je hebt hierdoor altijd inzichtelijk welk bedrag je alvast moet reserveren of wat nog terugkrijgt.

Nooit onverwachte tegenvallers, op deze manier weet je hoeveel je écht hebt.

Bron Online – altijd en overal het overzicht

De btw-aangifte wordt een fluitje van een cent

Bron Online – uw online administratie

Een Btw-aangifte doen ingewikkeld? Niet dankzij Tellow!

Tellow verwerkt elke gescande bon of factuur direct in het btw-overzicht. Hierdoor zijn je cijfers up-to-date en zie je gedurende het kwartaal onder aan de streep direct hoeveel btw je terugkrijgt of moet afdragen.

Aan het einde van elk kwartaal open je de btw pagina en verzend je met één druk op de knop je btw-aangifte. Zo doe jij zelfstandig en op tijd aangifte. Aangiftes van eerdere periodes zijn altijd terug te vinden in Tellow.

De controle op jaarbasis doet ‘Jouwadministratie.online’ vervolgens voor je. Zo kan je met een gerust hart het jaar afsluiten. ‘Jouwadministratie.online’ stelt vervolgens ook een jaarverslag en de aangifte inkomstenbelasting voor je op.

Bye bye boekhouden, Hello Tellow