Diensten

Bonnen scannen

Bron Online – uw online administratie

Met de “scan en herken” functie waar Bron Online gebruik van maakt wordt boekhouden voor u heel makkelijk gemaakt. Heeft u getankt of heeft u net materialen ingekocht? Maak een foto van het bonnetje in onze app of mail de factuur door naar onze digitale brievenbus. Wij zorgen ervoor dat deze scan binnen 24 uur in uw administratie is verwerkt.

Overzicht Facturen

Bron Online – uw online administratie

Voor zowel Tellow als Exact Online is er een overzichtelijk dashboard beschikbaar. Dit dashboard geeft inzicht in welke facturen geüpload zijn en welke nog facturen openstaan. Vanuit dit dashboard is het heel eenvoudig om deze facturen in te zien en indien gewenst te betalen.

Meer informatie ontvangen?

Continuous monitoring

Bron Online – uw online administratie

Door de “artificial intelligent” in onze systemen kunnen we uw administratie dagelijks updaten en waar nodig controleren. Mogelijke fouten of opvallende transacties worden opgemerkt en zullen zo snel mogelijk worden voorgelegd. Zo zijn er op het eind van het jaar weinig verrassingen meer voor u als ondernemer.

Jaarrekening maken

Bron Online – uw online administratie

Bron Online kijkt graag samen met u naar uw wensen met betrekking tot de jaarrekening. We stellen zorgvuldig de jaarrekening op en zorgen ervoor dat uw jaarcijfers voldoen aan alle wettelijke vereisten en formaliteiten. Heeft u de jaarcijfers nodig voor bijvoorbeeld een aanvraag bij de bank, belastingdienst of Kamer van Koophandel? Neem dan even contact met ons op!

Bron Online – 24/7 tot uw dienst

BTW-aangifte doen

Bron Online – uw online administratie

Via Tellow en Exact Online is het eenvoudig om zelf uw BTW-aangifte te doen. De BTW-aangifte kan altijd gecontroleerd worden door Bron en vervolgens kan deze volledig en juist verstuurd worden naar de belastingdienst.

Pro-actief advies

Bron Online – uw online administratie

Bron werkt met pakketten en met maandelijks vaste tarieven. Wij houden er niet van om achteraf een factuur te sturen van de gewerkte uren. Tevens zit bij al onze pakketten onbeperkt advies opgenomen. Weet u niet precies hoe het zit of heeft u financiële vraagstukken? Neem dan gerust contact met ons op!